Thursday, December 9, 2010

lma

wahh lma dah xonline.hehe.hbat xak skunk nie pn smua gara2 dah strt stdy.serius stdy kat sni xbest mcm yg ak sangka.bnyk gyle rule dy.rindu kat selangor dah tp klas yg paling best klas bengkel lah even pnt nk mampus.sbb klas bengkel dak lalki yg bnyk tlg ak wat kijew.ahah.jahat x ak.wat muke kesian nnt dowang tlg lah.ahahah.hana u ar so cruel lah sayang.hehh

Tuesday, December 7, 2010

buhsan

perghh ak idok kat ipoh selama seminggu lebih nie sgt membosan kan kat ipoh nie.k ngat kan dok kat sni oke lah but mcm pew ntah.mmg alim abis lah ak dok sni.smpy nk ge toilt pon kan pkai tdung.bia betik.tyme kat plkn dlu pon ak xkna bgn kol 4 pg nie kat sni kol 4 dh kna bgn p2 tdo kol 12.mak aii bengkak mata ak.cpt lah next sem xnk dah dok kamsis.kamsisi xbest langsung.

Friday, November 26, 2010

..

menghitung hari.haaishh

Wednesday, November 24, 2010

...

nk couple bole?
shitt rindu nk couple.haha

Thursday, November 18, 2010

hangout

smlm lpak ngan june badik qusya arip erin.yeah da lma tak lpak ngan korang.da lama xgelak besar mcm setan ngan korang smua.smlm arip pick smua dlm kol 9 bru gerak.destination kteorg damansara.he the curve semata2 mkn mcd kat 2.whats the hell lpak sna jst mkn mcd but its nice babe.nie muke minah mamat kelaparan smuap2 jalan2 kat the curve smbl cri parking.ahah




lepas ge melantak kat mcd nie kte org gerak ge sg buloh plak.mau shisha.yeahh lma dah tak shisha.this is first tyme shisha ngan korang wei.strawberi jew yg ada.oke lah kan.june sowag jew yg xisap sbb dy xnk.arip jst isap skit2.yg laen smua mcm hantu mngisap.haha.wei rindu doe kat korang.lepak shisha smpy kol 12 lbh lah.
isap punya isap tp xabis2 pon ag.hhaha.then trus chow alik uma.smpt jew kat simpang puncak alam da plak polis.shitt gelabah smua dlm kete yea ar dh lbh muatan la kata kan.yg jd mangsa si erin 2 sbb dy yg kna tunduk kat bwh sbb nk cover dri nmpk polis.ahahh.dlm kol 12 lbh nk dkat kol1 pg bru smpy umah.babe rindu tyme mcm nie ag.hope lpas nie kan jd cm nie ag

one week

yeah ag 1 week ak nk stdy.tak saba tak saba.hehe.lpas abis jew kenduri tunang nie ag cpt lah msa berlalu.ahha

Wednesday, November 10, 2010

sory

sorry sory sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorrry.
ak taw ak da wat salah ngan korang.sorry again and again

none


otak tgah tak betol apa lagi lagu techno lah ak pasang kuat2.yeah da mcm org gyle wat head bagging.


rindu sama tempat mcm nie.haha

Tuesday, November 9, 2010

...........


happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to me..

now i'm the sweet 18 right now.right now no cake,no present,no birthday party.but its oke i understand that every body in my house is so busy with their work but 21.11.yeahhh big birthday party in my life will be happen.heehe.mom dad thankz coz give me chance to see the world.so after this my life become more challenging tha
n before this




azmer thankz coz give me the suprise.yeah u ar t
he person wish my birthday today.i still love you even before this u make me angry what u say to me.i want see u dear at ipoh.i want my present from u.can i get it bie?

barang barang

pew ang kna mngena ak tulis tajuk 2 nie yea.actlly ak nk ge beli barang tok poli nnt tp tataw nak beli apa.ak tnya mmbe ak nie list yg dy suoh bawak
1.track suit
2.kasut sukan
3.kasut flat
3.baju kemeja
4.seluar slack
5.baju kurung

yang lain2 brang2 peribadi lah tp ak tataw nk beli kasut flat mcm mne yea.pening2.dah la kna beli kasut warna itam,wajib tok orientasi nnt.grr.ntah pape2 poli.grr.

Sunday, November 7, 2010

benci

arghh!!..
benci ak ngan akak ak,dy penting kan laki yg nak tunang ngan dy 2.bodo bengang ak.ngan laki 2 bole plak dy beli fon semua,ak mnx tok birthday ak pun dy tak bg.eii bengang.ak dah ar benci ngan family laki 2 bajet kaya jew semua family dy.tgk laa smpy biler2 ak tak restu kan hubungan korang

Saturday, November 6, 2010

pasar

ary nie pg2 ak ikt mak ak ge pasar kat sg buloh jeram.mcm pelik jew pg2 ikt mak ak ge pasar.hehe.nie pegi pon sebab nak kna short pant tok bawak ge poli nnt.hee.ak dpt 5 helai ngan i bj tidur.mcm nk pindah da ak nie,mcm la tak alik uma dah nnt.hee.

Friday, November 5, 2010

selesai

urghh penat gyler.slesai jgak majlis yang mak ak buat nie.majlis bacaan yassin tok family kte org.majlis nie buat sebab hajat mak ak nk pggl org perempuan baca yassin kat umh ramai2.penat kowt even buat kecik2.menu tok hari ini kteorg masak bihun tomyam,lengkong santan,buah tembikai ngan pulut inti.air pulak jus anggur.tak meriah pon menu kteorg wat sebab ngat kan tak ramai skali datang mak ai!.penuh rumah walaupun da ruang kosong ag lah.hee.yg dtg pun dlm 50 org la jgak ngat kan dlm 30 jew sebab ramai alik kampung sempena deepavali kan tp tak sangka lak ramai jgak yg dtg.alhamdulliah.tnggl ag satu majlis that is majlis kenduri tunang akak ak lak 21 ary bulan nie

Monday, November 1, 2010

miss you all

grr tataw nk ckp cm mne betapa ak rindu kat korang semua.tp ak taw ko mst tak kan rindu kat ak punya.2 ary lepas pejal call ak then ak cter kat dy semua pasal korang exp june.dy pon kata june da berubah sgt2 sejak stdy nie.tak pew lah jnji ko hepy dengan life baru ko as a student uitm n9 oke.hope our friendship never die and you know
how much i miss you.tp ko online ak tgk tp ak takowt nk tgur tkowt ko tgah bz stdy kan.tp xpew lah.sorry disturb you.dah mcm org putus ci
nta plak ak nie kan.tp bg ak bercinta bia beribu berkawan bia satu.thats a reason why i love my friend even my heart is pain.ily,imy june,paan,qusya,nizam,azmin,erin.rindu tyme skolah dlu. nie tyme esok nk spm


Sunday, October 31, 2010

finally

yeah i almost finish my surat tawaran poli.haha.excited mcm org menang loteri.tp mcm bodo jew sbb kna print sendiri.hey malaysia ku sayang,goverment not enough money kew to give ur rakyat money.tgk ak kna print sndri semua borang nie.nsb baek tak banyak kalo tak wa tembak sma lu.ahah.gyle la ak nie.jg gyle sbb sakit aty ngan someone b'coz not honest with me.ahha.ur number dah ku delete.selamar dikebumikan daa.lari tajuk la plak ak nie.hahah

Wednesday, October 27, 2010

tutup aurat

asl tajuk ak mcm nie yea?haha.ak tulis nie sebab da lah satu cerita nie tp pasal ak lah.ak da chatting dengan seorang budak poli ipoh dy mcm senior ak lah nnt sama pulak kos ngan ak.aku tanya lah dy nnt kat poli wajib kew pakai tudung.dy ckp tak wajib coz da jew yg tak pakai.p2 ak punya lah hepy coz nnt bole tak pakai tdung.hehe.dy tnya nape tanak pkai tdung kew?ak dengan lancarnya menjawab pakai lorh.haha.ak pn pkir alik pkai kew nnt?haha.dy kata bagus lah pkai tutup skit aurat,haha.bru ak taw da lagi laki yg suke perempuan pkai tudung yea,sebab kebanyakan yang ak kenal laki semua tak minat perempuan pkai tdung.hee.yea lah ak nk taubat nk pkai tdung nnt kat sna tp mybe tyme da kelas jew lah kowt.kalo kua lepak still xpkai lagi.si ex ak yg azwad 2 pn dlu suoh ak pkai tdung bile msuk poli nnt.bru ku sedar masih da lagi laki mcm nie kat dunia.bagus2.hee

Tuesday, October 26, 2010

arghh benci

korang semua lupe kawan kan.fine.ak taw lah korang bz ngan stdy tp bile ak post kat wall korang da korang replay????
tak ada wei mcm sial jew perangai.mcm nie lah kan kwn sejak skolah lagi.org yg ak tak rapat dlm kelas lagi better dri korang lah.sometimes mcm bodo jew ak rse post kat wall korang.ak post tanak replay bile balak sendri post bukan maen cpt replay kan.oke2.bf tak ada cri kawan da bf lupe kwan.bgus perangai korang.harap jew stdy kat U perangai mcm dak skolah la wei.teruskan lah usaha korang janji hepy.nnt korang alik umh ajak ak jmpe kirim salam jew lah ak nk jmpe

kata manis laki

pe hal ntah ak gler ge tulis tajuk mcm 2.ahahah.
nak taw tak sebab pew bnda nie jd sndri kat ak ngan mmbe2 ak.bermula la alkisah.haha.da lah seorang mamat nie dy dok ipoh ak knl kat fb.dy mnx num oke lah ak bg coz muke mcm suci jew.ahah.msg punya msg tup tup 24.1010. dy jujur ngan ak dy suke kat ak tp da 1 benda yg wat dy xsuke psal ak tp pew bnda 2 korang tayah taw lah yea.hey jantan kalo ko suke ak ko terima ak seadanya bkn lpas dah taw ko tanak terima.jujur lah sgt kijew ko kan,ko pn sma lah mcm ex2 ak gak kaki penipu.mmg kat dunia nie laki mmg suke menipu yea???
dh la ak mmg benci tarikh 24 ary bulan.sape yg taw paham2 jew lah yea.
p2 ak ckp ngan dy thnkz a lot coz jujur sgt2 ngan ak.oke fine putus kawan!no ko pn ak dh delete.bole plak sok nya msg ak ag "u marah i lagi"hey jantan ko pikir sndri lah bangang.ary nie plak ak on fb tgk dy punya status dh engaged.oke fine.mmg dasar penipu!wei nnt ak stdy kat ipoh mmg tak kan ak jmpe ko lah.benci ak tgk nama ko dgr suara ko.arghh benci.laki semuanya sama.kaki penipu!!!!!!

Friday, October 22, 2010

jalan TAR

Semalam 1 ary ge berjalan kat jln TAR sebab nak cri brg tunang akak ak.so ak dpt lah 1 selendang ngan 7 biji pin tudung.hehe.p2 ge lah kedai yg tmpal batu tudung tok tudung tunang akak ak.tauke kedai 2 orang korea mmg comel lah dy ckp bm.penat jgaklah nk faham kan dy bile ak ckp bi dy tak paham gak.adoiyai mmg payah lah nk ckp.akhirnya faham gak dy pew kteorg ckp td.p2 tnya lah dy mcm2 psal bhasa korea then dy gelak sebab org melayu laki bole kawen 4.haah.kelakar lah uncle nie.hehe.p2 ge salon cik ya ambik pahar then ak mnx tolong gunting kan rambut skali.hehe.pendek dah rambut cik ya wat kan layer jew.jd mengembang dah rambut ak.wahh kelakar.nk panjang alik rambut

Tuesday, October 19, 2010

life is so complicated

yaww life right now mmg complicated gler i think lah.cter nie bermula lah pasal sorang mmbe ak nie nma dy zaki bkn nama sebenar,ak text dy tbe2 dy msg ak dy xda mood right now then mnx jangan msg dy lagi wat masa skunk.ak pon ngan slambernya ckp oke.ske aty u lah nk wat pew.masa on fb oke tgk dy pon on fb gak bia lah malas ak nk tgur kang kna sembur lagi mcm semalam.online punya online tup tup dy text kat chat box fb 2.dy dah tgur ak pn tgur jew lah.dy mnx maaf kos reply msg mc 2.xpew lah dh org xda mood xkn nk kcau lak kan.dy cter lah yg dy nie da wat someting maybe ak sebagai perempuan ak melenting.korang nk taw tak pew dy dh wat???dy dah rosak kan anak dara org..ak rse tyme 2 nk sepak2 jew dy.tp relax dlu.ak dgr jew cter dy,dy kata dy da problm kos pompuan 2 dh mengandung,dlm aty ak bgus lah 2 kan yg ko nak.pompuan 2 ajk kawen.OMG bru 18 taun dh nk kawen.oke fine.dy takowt family pompuan 2 suoh dy stop stdy.noe dy stdy kat uitm.area mne ak tak lah bg taw lah kan.bg ak mmg patut lah family pompuan 2 suoh stop kalo tak dy nk bg anak org 2 makan pew.dy pon dh cter kat mak dy psal smua nie,mak dy mengucap.yea lah mak mne yg sanggup tgk anak dy wat perangai mcm 2 kan.ak pon tataw mau tolong dy mcm mne kos nie yg dy wat nie lah yg dy kna tanggung.nk salah kan laki mcm salah pompuan nk kat slah pompuan mcm salah laki.ntahlah.tp ak rse dua-dua salah kowt.agaknya lah kan sebab 2 mak ak warning awal2 kat ak semalam dlm kete.ko adik jangan nk couple2 bile stdt nnt.dh la ko stdy nnt jauh dri mak,mcm2 bole jd.actly dri cter mmbe ak 2 mmbuat kan ak nie berfikir da btol jgak pew mak ak kata kan.tp ak takowt kowt nk stdy jauh2 nnt.yea lah ak nie imam mne lah kuat sgt.hehhe.mcm2 kowt da kat ipoh.si mmbe ak yg sm apoly 2 lagi bengong wei nnt mlm mnggu kte clubbing jom.aaha.mak tgk nie mak mcm mne adik nk taham semua 2 ,otulah sebab nape adik mnx tukar poli dkat umh.ahaha.now dlm dunia yg semakin mencabar life is very complicated tok kte handle.4 me lah.4 my mmbe sorry lah wei i tulis story u kat blog i.i bkn nk malu kan u or what just cter u sebagai pedoman kat i dan jgak kat org laen.peace no war.ahaHh

my life

tbe2 plak lah ak ge tulis tajuk mcm nie.pasal pew yea?pelik lah ak nie.sebenarnya ak nk tulis kehidupan seharian ak kat umh sementara ge futher stdy kat poli ipoh.first bgun pg2 tak gosok gigi dlu tp terus ge dapur.tapi korang jangan ingat ak ge dapur sebab nak mkn walaupun ak nie giler mkn kowt smpy da buntal.korang tak caya try tnya mak aku.ahah.ehh dah melalut la plak ak nie.ha ak ge dapur sebab [g2 buta lagi kat telinga ak dh dgr bunyi meow meow,pe lagi si kucing2 ak lah.dorang lapa mnx makan.so ak pn kna lah bg mkn.lpas siap2 kan kucing ak kemas dapur.dok termenung nk masak pew yea ary nie.korang tgk dh mcm mak org da ak rse.hehe.bak kata mak ak practise tok masa hadapan.yea lah mak ku sayang.siap kat dapur ge lak kat ruang tamu sapu rumah,mop rumah.korang jangan ngat ak nie rajin sgt mop rumah tp terpaksa sbb si kucing nie bontot dy xda insurans.melabur tak tgk tempt.penat ak ajar ge toilt tp lembap lah kucing nie.siap2 kemas semua ak ge lah on my lappy tosiba kesayang ak.pe lagi on fb lah kijew ak smpy lah tengah ary.2 pon stop sbb nk ge masak.kalo mak ak alik jew dri kijew dlm kol 2 cnfrm cpt2 ak off.ahha.nk taw tak sebab pew.sebab mak ak bising ak online.dy kata ko nie tak da kijew laen kew.sorry mom buhsan lah dok rumah.hee.petang2 lak kalo ak tak online ak mengadap tv xpon tv yg hadap ak.thats mean ak tido lah ngok.cter yg paling xlh lepas now cter siti kelembai.wahh best doe.skunk bile mlm dah menjelma,pew lagi baring atas katil text sms ngan org yg ak rapat.now yg rapat azhar,azmeer,ngan wan yg laen haram 1 pn xmsg ak.ahahah.msg2 smpy lah dlm kol 2 pg p2 papai semua.tido dah.hee.2 jew lah life ak yg membuhsannkan right now

Sunday, October 17, 2010

EXCITED

ntah kenapa ak pagi2 buta nie terasa excited nk masuk stdy kat poli plak.haha.pada hal dlu ak mmg tak nak ge sna.hee.2 jew nk tulis.tataw mau tulis pew lagi.hope ruby dpt tukar kat poli ipoh gak.hee.

Saturday, October 16, 2010

SETAN

bodo punya laki.ary nie patutnya ak jmpe bdak setan nie kat mid.mmg lah mula2 ak yg ajk dy jmpe tp ak tnya dy bole jmpe kew tak dy kata bole.tuptup dy kata dy da hal.tp ak rse ak taw sbb pew.dy dah smpy p2 bole dy kata dy da hal.sebenarnya dy dh tgk ak dri jauh p2 ckp da hal.wei jantan bodo lah ko.ko jgn bajet hensem lah.ko dh ar itam xsdar dri lak.ak bunuh ko mmg best ar

Thursday, October 14, 2010

happy to sad

semalam mmg happy lah gayut ngan azmeer.hee.u i excited mau masuk poly.nnt bole jmpe u kat ipoh bile u alik cuti.hee.semalam mcm2 kteorg borak.i kan ngat smpy jmpe u pew yg u cabar u.haah.berani kew u wat nnt.gelak mcm setan dh semalam.bialah aku ngan dy jew taw pew yg aku cabar dy.hee.dy kata dy nk sahut cabaran aku.i will wait and see azmeer tahir.but lpas dh abis gayut ngan dy tbe2 fon ak berbunyi lagu kekanda adinda,thats mean da org kol.tyme 2 ak dh nk tdo da,mmg geram giler arghh kalo org kacau ak nk tdo.then ngan mata tak bukak ak tekan button yes ak dgr lah suara org kat dlm fon 2 then ak tgk nma sape kat skrin 2,OMG y must u yg kol.taw tak sape kol i muhamad fadhli ismail kol ak tgah mlm that is my ex boyfriend.bole plak dy ckp kat tgah wat pew?dh mkn?dh kawen?dh ada bf?then ak ckp lah tak ada wat pape,bru nk tdo,taun dpan kawen,tak ad bf y ada masalah ak tak da bf?dy bole ckp i miss you,i love you.kepala hotak ko.ko dh da gf bole ckp mcm 2 kat ak.slalu ko kol ak ckp mcm 2 mst tgah gado ngan gf ko,ko ngat ak tataw.bnyk lah ko tyme susa cri ak tyme sng sombong nk mampus.wei ge mati ar ngan gf ko yg gedix 2.ak tak heran lah.walaupn ak rindu nk dgr words yg ko ckp smlm tp not this tyme oke.ak dh benci ko sgt2

Tuesday, October 12, 2010

rambut



tbe2 aku rse mcm nk tulis psal rambut lak.btw aku ckp nie coz tataw mau wat rambut pew bile stdy kat poly nnt if tak pkai tdung lah.any suggestion??
rmbut pendek nie dh slalu aku wat.bile potong mak ai sayang gler rse.tp 2 lah habit aku ske potong rmbut

rambut korean nie aku suke.tp mcm payah jew nk jga nnt.dah lah aku nie slalu merosakkn rmbut.ahha.
rmbut that girl ats 2 pn cntk gak.arghh.
tataw mau wat rmbut pew.nk colour my mom tak bg pulak.adoyai.

Sunday, October 10, 2010

one month

wahh lagi sebulan aku nk ge stdy kat poly ipoh.ada rse tak sabar ada rse tanak ge pn daa.ntah lah tataw pew perasaan aku sebenarnya.hee.actually aku takowt nk ge stdy kauh nie.takowt aku wat bnda bukan2.yea lah dh jauh dri family kan.hopefully tak adalah jd bnda bkn2 yea.hee

miss that words

I LOVE YOU,I MISS YOU,I NEED YOU.words yg paling aku rindu nk dgr dri someone special in my life.org kata as a boyfriend.lma dh kowt tak ada bf.wahh.buhsan.haha.bole plak aku ckp kat azhar yg aku rse nk cri bf.bengong lah aku nie.hee.

Thursday, October 7, 2010

syukur



neneng aku yg sakit 2 mcm kucing kat dlm gambar 2 lah.mak dy pn sama mcm si putih 2.semalam dh bawak dy ge klinik swasta kat meru.syukur selamat dah dy.skunk dy kna tinggal kat kilinik 2 tok 2 ary.esok dah bole ambik dy.sedih jew tinggal kan dy kat sna tp nk kan dy baek aku sanggup jew.smlm dh pggl nama dy sahut 2 maksudnya dy oke skit.kalo dy sakit panggil lah mcm mne pn dy tak kan pandang tak kan menyahut bile panggil nama dy.ubat dy jew smlm dr 2 list kan banyak nya.2 menunujukan dy sakit sangat.dr kata dy kena virus sbb virus 2 dh serang bahagian otak yg kawal sisitem perkumuhan ngan kaki dy smpy dy jln pn dh tak betol.
si gebu comel aku nie sama mcm kucing tgah baring 2.cuma warna dy jew laen,gebu warna dy itan oren2.kucing paling aku sayang.sejak kecik aku jga dy.smlm bwak dy ge klinik gak dr check tgk2 dy demam smpy suhu dy 41.sgt panas 2.sian dy.tp skunk dh oke da lpas kna injection sian dy smpy melompat kna injection smlm.tak pew bia dy sakit skit jnji sehat jew.smpy aku kat umh jd dr kucing dah.hee.love you lah kucing2.jangan wat akak nanges ag taw.cepat sehat yea.

Wednesday, October 6, 2010

kucing

2 ary lepas dah 3 ekor kucing aku mati.mula si itam mata sparrow mati petang nk dkat magrib.dy mati pn tataw sbb pew.sian sgt tgk2 dh keras kat pokok kelapa.tgah ary 2 dy da masuk umh aku yg bwak msuk.msuk2 jew dy terus ge tdo dlm toilet,aku bwak kua dri toilt dy msuk alik.ptg 2 tup2 dh mati kat lua.p2 mlm 2 lak si itam kecik ngan gebu kcik sakit,tataw sakit pew.si itam kcik 2 separuh bdn blkg dy dh tak lh fungsi daa.dy nk jalan pn dh tak larat.pg sok nya kol 5.00 ayh aku jmpe dy kat dlm tiolt idup ag.mak aku bgn dlm kol 5.15 tgk2 dy dh mati dkat tmpt mkn dy.sedih sgt.pg 2 gak si gebu kecik mati ats riba ak.aku yg ge gali lubang tok tnam dy,b4 dy mati bdn dy bsah gle tgk2 dy kemcing ats ak upe2 nya dy dh tak larat nk jalan ge kencing dah.sian sgt tak sampy aty tgk dowang sakit smpy mcm 2 skali.tyme itam sparrow mati pn si neneng ngan gebu bsar dh mula sakit.si neneng 2 mata dy dh merah sgt2.si gebu bsar bdn dy panas mcm org tgah dmam panas.smlm aku bwak dorang dua2 ekor ge klinik kat kuala.doktr spray mata neneng ngan ubt mata takowt sakit mata smpy biru muka neneng aku 2.p2 neneng ngan gebu doktr bg injection antibiotic kat dorang.sian gle aku tgk dowang.ary nie pg2 aku bg smua kucing mkn tp neneng ngan gebu tanak mkn.dh nk dkat 3 ary tak makan.smpy aku nanges tgk keadaan dorang.tak smpy aty tgk dorang sakit smpy mcm 2 skali.yea lah b4 nie dowang kucing yg aktv sgt pantang tgk aku masak kat dapur mst nk kcau tp skunk duduk tdo jew.dah lah sejak lahir aku yg jaga dorang.aku yg mandy kn aku yg bg makan smpy dh bsar.ary nie nk bwak dorang ge klinik swasta plak.dh lah b4 nie wat adik neneng jd buta tp skunk dh sehat.dy jd buta pn sbb skit mata mula.but now dorang yg mati ngan yg tgah sakit nie tataw sakit pew.smlm mak ckp si kontot dh mula muntah2 dlm rumah.agk2 dmam mcm dorang gak kowt.b4 nie tak pna dorang kencing muntah berak dlm rumah tp sjak sakit mcm2 perangai pelik dorang wat.sedih gle.tataw nk ckp cm mne

Saturday, October 2, 2010

hari malang

ary nie ge open house umh mmbe ak.oke lah open house 2 tp yg tak oke kna jalan kaki tyme nk alik dri umh dy.ag pon segan ar kat umh dy dh la mcm terpinggir jew kat sna.so conclusion nya cabut dri umh mmbe ak 2.heee.aku ge ngan ieka.dh ar kua umh dlm kol 10 p2 smpy dlm kol 12 kat umh dy.cabut dri umh dy dlm kol 3 gak lah.ngat kn nk dok dlm kol 4 lbh bwu nk grak alik tp tataw lah nape jd cm 2 kn.p2 lpas cadang nk ge mid maen bowling tup-tup si bdk bodo noh 2 kata nk jumpe.oke ar ge jumpe dy kat klcc.you know what mcm fuck jew kat dpan kdai roti boy tnggu dy.dh ar muke tak bole blaa p2 dress up hancur.nama jew dak kl tp mcm sakai.tolong lah nie first and last tyme i see.no more date again.nasib baek lah ada si ieka 2 tman ak kalo tak mau mati ak kat klcc 2.pew ag nk lari dri dy ar.mula lah lakonan kteowg.ahahha.ak suoh si ieka 2 mula wat lakonan yg mak dy kol suoh alik cpt.hahah.pew ag ckp lah nxt tyme jew lah jmpe yea mak mmbe dh suoh alik lah.ahahsmpy jew kat dlm tren mmg lpas jew mlut nie nk mencarut2.ahah.fuck u lah ngok.tanak aku jmpe ko dh.sory bro number ko ngan mmbe ko ak dh dlete.no more contact again.hee

Thursday, September 30, 2010

cool babe

now sunyi tahap gilak kura-kura.lma dh tak ada bf tbe2 terasa nk ada bf la plak.hee.gatal ko nie hasanah.sabar one day u can find one good guy if not now maybe tyme stdy or tyme kijew.wahhh.teringat kata-kata cikgu fatonah tyme jumpe awi 2.dy kata nnt kalo stdy jgn lupe cri pasangan supaya lpas abis stdy dh ada calon.hee.nnt dh stdy kat kolej tak pn U bole lah cri tp kat skolah b4 nie jangan ,asih bdak2 ag.gee.tp tyme skolah jgak lah gatal nk couple2 nie.kadang2 terasa nyesal pn ada gak.kalo lah tak couple2 nie mst result ak ag gempak dri skunk.kan kan.hee

Saturday, September 11, 2010

sedih

semua mmbe ak dh sambung stdy.ak xksah dowang smua dh smbung stdy tp sjak dh msuk stdy nie semua dh lupe kawan.mybe korang bz kan tp xpayah la smpy nk replay msg pn ssh.b4 nie ak plan nk bukak pose rmai2 sma2 smua xjd so raya nie ak mlas dh nk plan wat baraan.tp td arip suoh gak ak plan,ak plan la tp cm xda respond jew.so ak dh wat korang nk ikot,follow jew la xnk suda.korang bz kan bf ngan gf korang dri mmbe sndri.bgus la 2 kn.tp ikut korang la 2 lif e korang kn.ak taw ar ak dak poli jew tak setanding ngan korang smua yg msuk U ngan matrik

raya ouhh raya

this year raya mmg vough gler.shopping tok raya jew taun nie ak dh abis brape bnyk.ahahh.smpy geleng pale mak ak.hee.xpew this year jew kowt mak.mlm raya pn sempat ge shopping bj kurung.so now bj kurung tok raya jew dh 7 pasang.3 jahit sendiri 4 pasang beli kat jln tar.hee.mmg gler ar beli bj kat jln tar murah nk mampus.Tp raya tau nie tak semeriah sebelum2 nie kowt.pg raya jew xge mane2 cm taun2 sebelum nie.smua ge ats katil melayan mata yg mengantok semalam.kua ge umh anjang pn dh ptg.raya kedua nie dok umh ag coz kat umh da baraan,abah ge join skali.nie akk ak ge raya ngan bf dy.kn best da bf cm b4 nie lh ge raya skali.hurmm.sedih2.taun nie pn fon ak xda berbunyi sgt.kalo tak always bz jew fon nie.but i'm always happy with my my life now

Tuesday, August 17, 2010

haha

semalam mak ak wat lawak.tyme2 tgah on9 nie la mak lh tnya ak.dik ko da pape kew ngan paan.ha?terkejut berok ak bile mak tnya cm 2.ahahha.mak nie wat lawak la.tp kalo btol pn best doe.haha.dlu yea la ak pna ske kat paan tp tyme skolah dlu.bile mak ak ckp cm 2 teringat tyme skolah dlu masa frm 4.ahha.sumpah best giler smpt cikgu zanaruhati lh doa kn yg kte owg nie da pape.ahhaah.now ak xnk la bia la just as a friend only.hee

Tuesday, August 10, 2010

susah sgt kew nk ckp

da sowang laki nie cara dy cm suke kat ak siap mnx nk tukar relation kat fb ag tp mnx permission ak dlu la.ahha.u kn sng u honest with me xda la mmbe u kna kn u ngan pmpuan laen.bt if u trus trang pn i still mau single ag.hee.not ready for couple

Sunday, August 8, 2010

cm vavi doe

ak terasa diriku di tipu.babi tol mmg lpas nie ak xcaya kat laki da.xtaw ar brape kali da ak kna tipu jew ngan jantan2 2 smua.asl la ak mudah sgt caya ngan jantan2 smua.now i need tyme 2 rest my mind and relax.tenang se tenanga yg bole.ak xnk ge poli ipoh.benci bodo!!!

Thursday, August 5, 2010

life without man



sometimes rasa single itu best sometimes ak kna rse jelez bila tgk mmbe kua ge date.xpon kalo ge mall nmpk owg tgah date OMG serius jelez then ngat kenangan lama.but life must go on.now xnk cri bf bt tyme stdy nnt bwu cri.bak kata my aunt tyme stdy kna cri kalo xda nnt xkawen la ko.hahha.sgt jelez tgk owg pgg tgn jln 2gther.

Wednesday, August 4, 2010

Tuesday, August 3, 2010

Shahir AF8 - Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Official MTV)

angan-anganku

first masa kecik2 dlu ak nk sgt jd doktr smpy smua brg mainan ak ubt2 ngan brg2 doktr.tp lpas result spm kua ak dh xlh nk trus kn angna2 ak nie sbb xsesuai ngan result ak.and now ak trpaksa meneruskn cita2 sbg engrng lak.sgt jauh bezanya.masa frm 4 bila ak tgk owg dh mula couple2 nie ak pna angan2 nk kn husband seorng dktr sbb bg ak llaki yg pkai jubah putih 2 sgt smart then bila ak sakit dy lh rawat ak sndri.hehehh.kalo dpt la kn.msa frm 44 jgak ak dlu slalu ulang alik dri hsptl sg buloh sbb da appmnt kn.so bila msuk jew bhgn tmpt yg ak kna ge 2 ak kn ddk kat dpn escaltr dlu sbb nk tgk abg2 hensem as a dktr trun.wahhh rmai giler.u all so smart.i love you all of you all.ahhhah.smpy ak pna ckp kat mak ak,mak adik nk kawen ngan dktr.hahaha.but now ak xjmpe lg laki yg kn bkal jd dktr tp jd ass dktr da ar si paan 2.OMG kalo ak dpt dktr as my husband gile best.nie dktr yg rawat owg pkai dktr yg rawat dri sendri bwh jambatan 2 k.pna ak ckp kat smua ex ak yg ak sbnrnya nk cri laki seorng dktr.ahahah.gila la ak nie

Monday, August 2, 2010

beg vintage



beg vintage yg menjadi kegilaan remaja skunk.ak pn sma gak la.gila kn vintage.nk wat cm mne dh darah muda ag.hehehe.beg nie ada yg mhal ada yg murah so nk bajet kna la pandai2 cri.kalo jnis yg main rembat jew kang terpakse la byr yg mahal.ehhheh.i love this beg so much

OMG






sgt pelik nie kasut.kalo la ak pkai nie confirm patah pinggang,lg2 kalo naek tangga.tp kn chantek lorh + pelik.hehehe
yg nie plak kasut yg ak ske gila.chumel+chantek+pelik gak.hehehe.ak ske bnda yg pelik2 nie.menarik sbb jarang da owg nk gne.sgt ske ini kasut.hehe

ouhh kamera


mak adik nk kamera nie 4 my birthday.dri frm 5 adik mnx tp xdpt2 ag.hopefully taun nie dpt.amin.kamera yg plg ak ske gilak.nk ambik kos photoghpr mak xbg kata ssh nk dpt kijew.tp adik xkira nk jgak kamera nie!!

Sunday, July 25, 2010

afiq zainuddin

fiq thnx taw coz dh wat ana gelak alik smlm tyme kol.fiq taw an smlm ana xda mood sbb tgk pg ex ana.kite senasib coz kna tnggl ngan ex.nk wat cm mne an dh owg xsyg kat kite.2 yg slalu fiq ckp kat ana.fiq slalu bg nasihat kat ana.fiq slalu ckp pape2 hal jgn wat bnda xelok da k.pengalaman mngajar kite kn.ana suke kwn n gan fiq walaupn lom sebulan kite kwn.ana dh anggap fiq cm abg ana.ana xda abg so fiq la abg ana.pape hal pn thnx sgt2 fiq dh bg semangat kat ana.fiq slalu suoh jge dri baek2 kat ipoh nnt.nnt stdy jgn maen2 jgn pikir nk lepak enjoy jew.ana syg kat fiq sgt2

kachack

dy seorg yg kachack.ak jmpe tyme alik kg sabtu awi 2.dy cucu to lang so dy dua pupu ngan ak.hee.mak dy ckp dy study kat perlis.uni perlis.ambik kos mekanikal automotive.heedy gila kachack doe.hahahaa.ak suke2

Monday, July 19, 2010

phone ouhh phone

asl la ko slalu rosak.ko rse nk kna campak kat cik tong yea fon.xpew2 nnt ak smbung stdy ak campak ko then ganti yg bwu.sony ericsson hazel bakal jd milik ak 1 day.heheh.excited.b4 2 ak mau tukar num this evening.xsbr mau tukar2.ahhha

sad

bile ak sad mula la jd cm owg gilak.pasang lagu techno kuat pkai earphone.hanya ku saja yg dgr.ahahha.ini semua angkara kamu la stupid.backoff la men.bile pasang lgu techno nie dh cm kat club la plak.ahahahha

Monday, July 12, 2010

y u so stupid hana

so stupid ak wat mlm td.npe la ak bole ge msg dy ckp da bnda nk bg taw dy.so stupid.tgk smlm bile dy ckp kalo dy dh da owg laen cm mne ak trus nanges.enough hana dont do the same thing that its so stupid hana.how much tyme delete his num but still try tok contct dy gak an.ENOUGH HANA.jgn cry b'coz of him again.ckup b4 nie dh nanges sbb dy.

Saturday, July 10, 2010

confuse

smlm ak dpt surat tawaran under kementerian pembangunan sumber manusia.ak dpt kos bdk2 tadika 2.jd cikgu aftr abis kje.ckgu pra sekolah under permata.parents ak suoh ge tp ak xnk.ak nk ge poli jew kalo xdpt rayuan U.xmau ar jd cikgu kang abis bdk2 2 kna sekeh ngan ak.dh la ak nie kasar nk mampus.hee.

shoppping

smlm abis wet akak ak kna pau ngan ak.hee.serve u right sis.hee.smlm dy beli an selipar roxy ngan bj padini.dsbb kn murah 2 yg dy beli an.selipar 2 dri harga rm149 dpt rm60.muirag gle vavi la.bj padini 2 pn sma.kalo mahal xda nya dy nk i la brg.haahha.nnt ko ge cri barang tunang adik nk ikot yea.nk pau lan skali.hee.korang cri la brg kat pavi yea.hee.nk pau ag.ahahah.nnt kawin dh xdpt pau coz dh ge poli.hee

Monday, July 5, 2010

vavi fuck

bodonya jantan.ko tipu ak slama nie.punya la ak caya kat ko upenya ko tipu ak slama ak kat plkn.ak kol ko gne public dlu tnya xon9 kew ko ckp x upe2nya ko on9.vavi tol.ko bla ar.ak benci ko sgt2 la jantan.sbb an ko ak dh xcya ngan laki laen.ak benci benci benci benci benci ko!!!!

Sunday, July 4, 2010

best gile

smlm da owg merisik akak.bf akak nya parents dtg bincang psal hari tunang dowang.21.11.2010 dowang tunang.bestnya bile la da owg nk masuk meminang ak lak
hee.xmungkin terjadi coz bf pn ak xda.cm mne owg nk masuk meminang ak.hee.bestnya kalo bdk 2 yg suoh parents dy dtg masuk meminang ak.hee.owhh lmbt lg bln 11.bnyk makne this november 4 this year.f.... ily bt i knw kte xmungkin 2gther.hee.its oke babe

Thursday, July 1, 2010

rindu korang



bila la korang nk cuti sem sayang2ku sekalian.bile nk meet cm kat kfc awi tu.gile best nk mampus tyme tu.xkn lpe smpy bile2.lurv u so much my friends.

Wednesday, June 30, 2010

terngat

ak on fb tbe2 da owg wat blog.ak bkak la blog 2 then ak trngat yg ak gak da blog.so ak pn bkak la blog tp lpe lak passwrd so ak try and try smpy la blh bkak da.hee.akhrnya berjaya gak ak bkak.so pas nie strt la ak tulis alik.hee.bnyk ak tulis b4 nie kat plkn tp smua kat dlm book.rindu gle kat kem.rindu gak kat someone yg always make me happy bt da something yg wat ak sedih psal dy.hmm.bia la jnji dy hepy wth his life.

new life.open new book






nk masuk 2 month im single.its oke ak single skunk coz ths nov dh nk masuk poly.my new name Hana so xda dh nama ana.ak benci dgr nama 2 dh skunk.so now ak nk concentrate ak nya stdy.no boy in my life for 3 years until i finish my stdy.ak rindu kat kjm.dlu mybe ak ngat plkn 2 xbest tp kat sna la plg best gle coz ilang sgala prob.tp kat sna jgak la ak break up.sometyme ak rse mnysal setia kalo la taw kn break up mmg dri awl ak xkn setia.hee.bt bnda dh jd nk wat cm mne.

Monday, March 8, 2010

lupe an i.

smlm ex ak fauzi kol.tgah2 mlm ak da tido dye kol
ntah num mane dye pkai pon ak tataw.ur num not in my list.hee
dye jst tnya wat pe.pkir la ngok
dh kol 2 pg ta kn ak tgah masak kowt
cnfrm2 ar tido.
slalu tyme nie ta tido ag tp sbb an bf ak ta da crdt so tido la.hee
bie i'm sorry ta citer bnda nie.
i think bnda da lpas let it gone k.
dye tnya still single or da couple.
ngan mata yg tertutup ak jwb da kawen.hahahha
sengall an ak.
dye kata husband da kat sebelah kew?
a'aahh nk ckp kew ak jwb.ahahah
ak ckp lpe an la ak.ak hepy now ngan life ak with my bf tp lom jd husbabd ag.hee
mybe one day kalo da jodoh.ahahha.
kalo tada kte still lh jf fwen ag.dnt wrry jst gv me tyme.
hope lpas nie ko fauzi jgn kol ak ag.plizz sgt2.

i will cry if hear this song

Hmmmmm hmmmmm
Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you
Mmm eyyy hmmm
Baby I'm missing you

Things'll never be the same with out you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
You needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why did he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothing, without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothing, without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don�t know what to do with myself
I can�t stop looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, stood there and took that picture
There just one thing that I want to know
Why would God want to hurt me so bad
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby I�m missing you
Baby I�m missing you

I love you oohh God dammit I love you
Why did he did he take you away from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can�t go on baby
Ohhh

Saturday, March 6, 2010

plkn

semalam satu ary ak nanges bile dpt taw 27 nie ak dh nk ge plkn kat tempat jin bertendang.ahhhha.nie bie ar punye pasal.nape check an baby nye plkn.p2 say bye2.tnggal an cm 2 jew
urrmm
3 month ak ta jmpe family,fadh bantal bushuk ak 2,mmbe2,fon,laptop,ngan bobo.sedih2..
tiap kali ngat kem gunung semanggul ak kn sedih
tanak ge kem 2.ta best
nnt bdn gatal2,kna ggt nyamuk,tada air cond.hwahhh.nk nanges.
mak bole ckp bgus nnt jimat duit mak.tayah bg wet kat adex tok topap.urmm.ta ske lorh.
nnt la dpt calling bdk mushuk.
pe la jd yea 3 month baby tada nnt yea bie.
bie tamo cri owg laen taw.tnggu baby alik bln 6 nie.nnt kte ge futher stdy sma2 k.
bye2 sayang.i always need uu,loveyou.no one can replace you bie

Monday, February 22, 2010

bestie 4 ever mybe.

bestie ak june,qusya,erin,badik,paan and azmin.semua mmbe ak nie sengal2 belaka.ahhaa.kteowg jst bestfwen strt frm4.dlu tyme frm 3 ak benci gle kat dowang.coz tiap kteowg nie laen2 klas.ak klas 1,june klas second,qusya klas third,and erin klas forth.kteowg la geng yg laen2 klas yg jd bestie until now.ahahha.strt jd bestie sejak bestie masing2 bla dri skolah.bestie ak msuk klas sains 1.besti june,qusya ngan erin berambus ge teknik.so strt 2 la kteowg jd bestie.si badiq 2 lak jd bestie ak ntah cm mne yea?
ak pon ta ngat ahah.dye la penyeri klas kteowg.mat pelawak.ahah.dye tada sunyi klas.paan nie lak jd bestie ak sejak ckgu rizana seri kna an kteowg.sejarah ak ngan dye bnyk gle.lawak plus sdih pon da.bt jst let be my secret only.ahahah.azmin nie masuk skolah ak ble dye kna tendang dri asrama.ahaha.pdn mke spe suoh nakal kat sbp.dlu tip2 mlm dye kn kol ak ble da probngan erin tp sejak dye couple ngan si bitch grl 2 langsung dye lpe an bestie2 dye.bodo nye mmbe.ta kenang budi.ak geram ngan ko taw ta until now coz ko 2 buta.minah 2 maen kn ko jst want ur money min.bka mata bole ta.bt now aftr spm kteowg ta cm dlu da.smua wat hal sndri da.wei ak rindu doh tyme kte cm dlu.rindu sgt2.ag2 tyme kte ge photoshoot kat padang.pada hal sok nye exam bm ngan sejarah.owg laen sbuk stdy kte sbuk tgkp gmbar.ahahaha.really miss u all beb